fbpx
 

Vevőkör bővítés

Ha Önnek is kihívás a reklám és a marketing

Tovább »
Vevőkör bővítés

A magyarországi vállalkozások jelentős részének nagy kihívást jelent a vevőkör bővítése, a reklám, a marketing.

Ez mind költség, mind munka oldalról jelentős ráfordítást igényel részükről, amit nem mindig tudnak megfinanszírozni, ezáltal jelentős bevételtől esnek el.

A Cash Flow Holding Zrt. ebben nyújt segítséget ügyfeleinek. Egy már évek óta jól működő és folyamatosan bővülő rendszert ad ügyfeleinek, gyakorlatilag költségmentesen. Egyetlen feltétele van az EDC rendszerhez való csatlakozásnak. A rendszer tagjai egymásnak és a vásárlóiknak bizonyos általuk megajánlott kedvezményt adnak. A kedvezmény mértéke saját hatáskörben dönthető el. Bizonyos feltételek mellett ügyfeleinknek biztosítjuk az ingyenes belépést a rendszerbe.

A rendszer láthatóvá teszi a kereskedelemmel, szolgáltatással foglalkozó vállalkozásokat több mint 10 000 saját ügyfelünk és az EDC teljes tagsága előtt.

Ez a megoldás nem váltja ki teljesen a marketingre fordítandó időt és energiát, de jelentős segítséget ad a bevétel és ez által a profit növeléséhez.

Bővebb információk eléréséhez kérje kollégáink segítségét.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.