Váratlan helyzetek

Jobb félni, mint megijedni!

Sokszor érezzük, hogy életünk egy nagy rohanás.  Minden napnak megvannak a maga aggodalmai, problémái, ami elviszi a fókuszunkat. Emiatt gyakran ér(het)nek bennünket váratlan események. Egy  betegség, egy baleset bármelyik napon megtörténhet velünk. Sokszor ennek a kockázatát, következményeit nemcsak mi viseljük, hanem ezek kihatással vannak családunkra, rokonainkra is.

Az elmúlt napokban megrázta az embereket az egyik közismert színész hirtelen halála. A nagy rohanás közepette kiszakított minket ez a helyzet a mindennapjainkból. Adott egy olyan pillanatnyi megállást, amikor mi is elgondolkodtunk azon, hogy mi lenne, ha ez velünk történne meg.

Talán már Ön is feltette magában a kérdést:
“Én hogyan vagyok felkészülve egy váratlan helyzetre? Hogy érintené a hozzátartozóimat, családtagjaimat egy velem történt baleset vagy betegség?”

Munkatársaink számtalan lehetőséggel tudnak az Ön segítségére lenni.

Életbiztosítás

Egészségbiztosítás

Mindannyian szeretnénk biztonságban tudni magunkat, valamint szeretteinket és ennek érdekében mindent meg is teszünk. De vannak helyzetek, amikor nem tudunk mellettük állni, vagy éppen mi magunk szorulunk segítségre.A magánorvosi járóbeteg ellátástól kezdve a nagyértékű diagnosztikai vizsgálatokon át a világ legjobb specialistáit teszi elérhető áron elérhetővé az egész család számára. Természetesen emellett az anyagi biztonságot is garantálja.

 

Balesetbiztosítás

Vagyonbiztosítás

A balesetbiztosítás éppen abban a pillanatban jelent anyagi segítséget, amikor a leginkább szükségünk van rá. Készüljön fel előre, hogy baleset esetén kevesebb teherrel kelljen családjának megbirkóznia.Lakossági vagyonbiztosítás, mellyel könnyedén megteremtheti otthona és vagyontárgyai védelmét. A biztosítás fedezetet nyújt az otthonát érintő előre meghatározott biztosítási események miatt bekövetkezett kár megtérítésére.

Amennyiben Ön is szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre vagy érdeklődik szolgáltatásaink iránt, kérjük, töltse ki űrlapunkat és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Az adatlap elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a Cash Flow Holding Zrt. a megadott adatokat adatbázisába felvegye és jövőbeli ajánlataival, termékeivel, hírlevelekkel megkeresse.