fbpx
 

Vagyonbiztosítási audit

Legyen összhangban elvárásaival

Tovább »
Vagyonbiztosítási audit

Mi a gond a megfelelőnek hitt vállalkozói vagyonbiztosításokkal?

Jó érzés lenne kijelenteni, hogy semmi. Az igazság sajnos az, hogy a kevés, üdítő kivétel mellett nagyon is sok problémával találkozunk vállalkozások biztosítási kötvényének elemzésekor. Hely és idő hiányában csak néhány jellemző példát ismertetünk.

  • A vagyontárgyak felsorolása nem tesz különbséget saját és idegen eszközök között.
  • ÁFA visszatérítésre jogosult ügyfélnél a vagyontárgyak bruttó értéken kerülnek feltüntetésre.
  • Olyan, kedvezőnek tűnő csomagtermékkel rendelkezik az ügyfél, mely számára felesleges elemeket tartalmaz, ugyanakkor lényeges esetekre nem nyújt védelmet.

A felsorolt esetekben előfordulhat, hogy a biztosító közlési kötelezettség sértésre hivatkozva nem szolgáltat, a vállalkozás a szükségesnél több díjat fizet, ugyanakkor nem rendelkezik a ma már szinte elengedhetetlen üzemszünet biztosítással.

Ha Önt érdekli, hogy vállalkozói vagyonbiztosítása valóban megfelel-e elvárásainak, vagy most vette fontolóra egy biztosítási védelem kialakítását, forduljon szakértőnkhöz.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Miért pont a Cash Flow?

Vállalkozásában nyilván Ön is  folyamatosan keresi az legjobb megoldásokat az alapanyagok beszerzésétől kezdve a napi működési folyamatokon keresztül, termékei, szolgáltatásai értékesítésén át minden területen, és szükség esetén változtat.

A Cash Flow Holding Zrt. tulajdonosai is pontosan így tesznek. Az állandóan változó piaci környezet, a jogszabályok folyamatos változása miatt szükségessé vált, hogy minden területen, így a vállalkozói vagyonbiztosításban is speciális, szakirányú felkészültséggel rendelkező kollégák dolgozzanak. Öt, naprakész tudással bíró vagyonbiztosítási szakemberünk készséggel segíti Önt.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.