fbpx
 

Társasház biztosítás

Nincs több extra díjemelés

Én is szeretnék egyszerűbb ügyintézést »
Társasház biztosítás

Extra díjemelés? Biztosítói felmondás?

Közös képviselők, Lakásszövetkezetek figyelmébe ajánljuk!

Közös képviselőként, lakásszövetkezetként az éves költségvetés előkészítésekor sokszor nem kalkulálható előre a ház biztosításának éves díja. A korábbi évekkel ellentétben a biztosítók az éves kárhányadra való hivatkozással extra, akár 40-50%-os díjemelést kínálnak fel, melynek elutasítása esetén a szerződést felmondják.

További problémát okozhat, hogy ma már nem jellemző a biztosítók közötti árverseny, így egyre nehezebb megtalálni a megfelelő szolgáltatást a lakóközösség számára elfogadható díjon.

Szakembereink kidolgoztak egy olyan megoldást, melynek alkalmazásával nagyrészt kiküszöbölhető a váratlan többletkiadás, illetve a lakóközösség is évről-évre többletforráshoz juthat.

A módszert alkalmazó partnereink házaiktól pozitív visszajelzéseket kapnak, emelik szakmai presztízsüket.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Bonyolult kárbejelentés, kár elutasítások?

A lakóközösségi biztosítások kárbejelentéseire a közös képviseletek több megoldást is alkalmaznak. Van aki magára vállalja a folyamatot, így kontrollálni tudja a bejelentett károkat, de ezzel egyidejűleg hihetetlen mértékben nőnek az adminisztrációs terhei, ugyanakkor a ki nem fizetett károkat a lakók rajtuk kéri számon.

Van aki a kárbejelentést a lakókra bízza, ennek a veszélye, hogy adott esetben csak év végén szembesül az adott ház kárhányadával és ennek díjvonzatával.

Ahány biztosító, annyiféle kárbejelentési mód. Ön mindegyikkel tisztában van?

Bízza cégünkre a társasházak biztosításának kezelését, és levesszük Önről ezeket a terheket. Szakembereink elvégzik az adott biztosítónál a megfelelő formájú, szövegezésű kárbejelentést, kérés esetén akár negyedévenkénti kárhányad összesítést készítenek.

A megspórolt időt és energiát Ön akár egy újabb ház kezelésére is fordíthatja.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Miért a Cash Flow-t válasszam?

A Cash Flow Holding Zrt. munkatársai Magyarországon egyedülálló módon egyes biztosítási szakterületekre specializálódtak. A társasházak biztosítására szakosodott hat kollégánk hosszú évek óta foglalkozik többlakásos lakóingatlanokkal, naprakészek a biztosítói feltételek változásaiban.

Kidolgoztak partnereink számára egy olyan módszert, melynek segítségével kompenzálható a lakóközösségek számára a biztosítási díj emelése, kérés esetén segítséget nyújtanak a helyes kárbejelentésben, kárstatisztikák elkészítésében.

Számunkra a minőség egyet jelent azzal, hogy mindig többet nyújtunk az elvártnál.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.