Szakértőink

Nem akartam, de a kihívás tetszett

Gyuri – Többszörös cégbajnok

A pénzügyi világ már területéről érkezve szakmaszűzként kerültem ide, kifejezett ellenérzéssel a biztosítások iránt. De miután megismertem, megszerettem és megértettem, hogy nagyon fontos ez a terület, tudásommal ügyfeleimnek valódi értéket teremthetek és segíthetem Őket céljaik elérésében.
Szorgalommal hamar az értékesítési dobogóra álltam, s azóta élvezem a sikert, a munkát és a pazar jövedelmet.

Szeretnek az ügyfeleim

Enikő – Top 10 alkusz

Szeretnek az ügyfeleim
Multinacionális Számítástechnikai Nagyvállalat Projekt vezetői beosztásban nem gondoltam, hogy váltani fogok, mert találok egy olyan új területet, ahol még jobban érezhetem magam! A vállalati üzletág kiemelt Szakreferenseként kedvenc területem a költséghatékony munkaerő megtartó, lojalitás növelő programok kidolgozása.
Szakmai tudásomat humoros előadói stílus fűszerezi, amin nagyon szeretnek az Ügyfeleim.
Engem már megcsípett a „Cash Flow-s légy!” kacsintó smiley a végén

Fiatalon lettem sikeres

Artúr TOP 10 alkusz

Családi hagyományt követve jöttem erre a területre, látva a szakma lehetőségeit nem is kerestem mást. Fiatalon lettem sikeres, TOP 10 alkusz, ehhez minden segítséget megkaptam, de tettem is érte.
Az alkusz-lét előnyét abban élem meg, hogy a lakossági üzletág aktív tagjaként ügyfeleimet komplex szolgáltatásban tudom részesíteni élet, vagyon, megtakarítás és védelmi szempontból egyaránt. Szeretek a Kollégáimmal együtt lenni, mert egy összetartó, humoros, „belevaló”-csapat vagyunk.

Tudatosan váltottam céget

János TOP 10 alkusz

Több pénzintézetnél dolgoztam, de számomra a Cash Flow vállalati üzletága biztosítja a cégekkel való speciális foglalkozás lehetőségét.
Az ügyfeleimnek segítek, hogy felelősségteljes pénzügyi döntéseket hozhassanak és a magas jövedelem is motivál!