Rólunk

A mi sztorink – Nem tudtuk, hogy erre születtünk

“Biztosítós leszek” – csattantam fel hat évesen. Akár így is történhetett volna, ám az a tapasztalatom, hogy ez nem egy tipikus álomszakma. Mégsem vonzó focistákról, népszerű modellekről vagy épp kreatív cukrászokról van szó. Évek kellenek ahhoz, hogy kiderüljön, valaki alkuszként tud igazán kiteljesedni. Tulajdonostársam, László és én is így voltam ezzel: Laci vérbeli vezetőként a bútorbolttól kezdve a kutyakozmetikán át több vállalkozást is irányított, én pedig sokáig szenvedélybetegekkel foglalkoztam.

Hiszünk a pénzügyi tervezésben

Közös történetünk egy biztosítótársaságnál kezdődött, ahol közvetlen kollégák voltunk. Itt arra a következtetésre jutottunk, hogy a 21. században már nem lehet az ügyfeleket teljes körűen, maximális minőséggel kiszolgálni egy pénzügyi szolgáltató képviseletében. A területet viszont nagyon megszerettük, nem akartunk más vizekre evezni.
Azt láttuk és látjuk a mai napig, hogy a magyaroknak nincs valós pénzügyi kultúrájuk és téves elképzelésekkel élnek. Az eladósodás mesterei vagyunk, ám a megtakarítás és az öngondoskodás sokaknak újszerűen cseng. Hiszünk a pénzügyi tervezés fontosságában és abban, hogy ennek támogatásával változtathatunk a rossz berögződéseken. Nem pénztárcát látunk az ügyfélben, hanem valós értékteremtésre törekszünk. Ezt a fajta missziót kapcsoltuk össze a biztosítási szakma csúcsával, az alkuszi tevékenységgel, s hoztuk létre 2011-ben közös cégünket.

Más szemléletmódot képviselünk

Az alkusz nem egy biztosítót képvisel, hanem magát az ügyfelet, és számára igyekszik minél nagyobb választékból a lehető legjobb biztosítási termékeket ajánlani. Egy teljesen más szemléletmódot képviselünk, mint a multik – az eladás szót nem is használjuk, mi üzleteket kötünk. Vezetői hitvallásunk tizennyolc éve változatlan: értékünk az ember!

Hozzáállásunk gyümölcsözőnek bizonyult. 2012-ben egyedülálló módon dupláztunk, majd minden évben átlagosan 35%-ot növekedtünk. Növekedésünk kulcsa az, hogy mindig a piac előtt járunk, amit egyedi fejlesztéseinkkel és hat innovatív üzletágunkkal érünk el cégcsoportot irányító Zrt-ként. 27 biztosítóval, 12 bankkal és 5 befektetési szolgáltatóval állunk szerződéses jogviszonyban, így garantáltan hozzá tudunk járulni az Ön pénzügyi fejlődéséhez is. Tegyen próbára bennünket!

Partnereinkkel különösen jó kapcsolatot ápolunk

 • "A Cash Flow-nál nagyon sok jó szakember, sok jó pénzügyi tanácsadó dolgozik. Szeretek velük dolgozni, mert jó a hangulat és az erős szakmaiságnak köszönhetően nem kell mindig mindent az alapoktól kezdeni, hanem elegendő a lényegre koncentrálni. A dinamikus fejlődés mellett ráadásul kreatív is a csapat, mindig jó ötletekkel állnak elő és azon megy a közös gondolkodás, hogy miképpen lehetne még több ügyféligényt még színvonalasabb módon kielégíteni.
  Értékesítési volumene révén a Cash Flow a Vienna Life Biztosító egyik meghatározó partnere. Az értékesítési eredményeiket ráadásul úgy érik el, hogy az állományuk minősége is kiváló. Portfóliójuk megmaradási mutatói kiemelkedően jók a mai magyar életbiztosítási piacon."

  Bunghardt Csaba, igazgatósági tag
  Bunghardt Csaba, igazgatósági tag

  Vienna Life Biztosító Zrt.

 • „A cég tulajdonosai, Margó és Laci olyan partnereim, akik folyamatosan az ügyfelek érdekeit tartják szem előtt - nem hagyva figyelmen kívül a saját munkatársaik szempontjait sem.  Emiatt folyamatos a képzési és tréning igényük. A minőségi termékek mellett minőségi kiszolgálást követelnek tőlünk annak érdekében, hogy a közös ügyfeleink elégedettsége maximális legyen.
  Nem félnek a konfliktusokat nyíltan is felvállalni, ha az értékrendjüket veszélyeztető eseményt vélnek tapasztalni. Ez ritka erény és én ezt szeretem, mert tiszta és egyértelmű helyzetet teremt.
  A cég tulajdonosai nagy erőfeszítéseket és jelentős invesztíciót tesznek annak érdekében, hogy a cégkultúra és a csapatszellem erős, összetartó kapoccsá váljon.  Folyamatos a kiválóságra való törekvésük- ezzel is biztosítva, hogy stabil, jól képzett szakemberek alkossák a csapat magját.
  Kitartást és sok (közös) sikert kívánok a Cash Flow-nak!”

  Sándor Edit, Külső partnerhálózati értékesítési igazgató
  Sándor Edit, Külső partnerhálózati értékesítési igazgató

  Vienna Life Biztosító Zrt.

 • „A Cash Flow Holding Zrt. 5 éve megbízható partnerünk, a magyar biztosítási piac egyik gyorsan fejlődő, nagy potenciállal rendelkező alkusz cége.
  Nagy örömünkre szolgál, hogy a hosszú távú együttműködés jegyében alkusz partnereink közül a Cash Flow az egyik legjelentősebb értékesítési partnerünk az egyéni baleset-biztosítások területén.”

  Dányádi Gergely, alkusz igazgató
  Dányádi Gergely, alkusz igazgató

  UNION Biztosító

 • "Az MKB Csoport új tagjaként alakult meg 2007. június 28-án az MKB Általános Biztosító Zrt. és az MKB Életbiztosító Zrt.
  2014 év végén a tulajdonosi struktúraváltás történt. Az MKB Általános Biztosító Zrt. és az MKB Életbiztosító Zrt-ben a Versicherungskammer Bayern ( VKB )a legnagyobb német pénzügyi csoport az S Gruppe tagja 99%-os tulajdonrészt szerzett mindkét társaságban, de továbbra is fennmarad az együttműködés az MKB Bankkal egy  1%-os tulajdonrész megtartása mellett.
  Termékeinkkel lehetővé tettük, hogy az ügyfeleink megbízható és az elvárásaiknak megfelelő fedezetekkel tudják magukat, családjukat és javaikat biztosítani.
  Tulajdonosi hátterünk is arra kötelez bennünket, hogy itthon is azon dolgozzunk, hogy egy magas színvonalú biztosítási kultúra alakuljon ki.
  Ehhez olyan partnereket kerestünk, akik elhivatottan tudják képviselni a minőségi biztosításközvetítést.
  A Cash Flow Alkusz Zrt. szakértelmével és elhivatottságával a hazai biztosítási piac fontos szereplőjeként ma már nem csak a vagyon termékeink, hanem élet termékeink értékesítésében is közreműködik. "

  Héjja Erika
  Héjja Erika

  MKB Biztosítók

 • „Néhány évvel ezelőtt ismertem meg a Cash Flow Holding Zrt-t, mint elsősorban életbiztosítással, befektetéssel, nyugdíj tanácsadással foglalkozó céget.
  Az együttműködésünk során kezdett körvonalazódni, hogy a non life területen is egyre jártasabbak, egyre képzettebbek. Komolyan veszik küldetésüket, hogy ügyfeleiket teljes körűen kiszolgálják és ezért nyitottak minden újra, nyitottak a fejlődésre, lépést tartanak a piaci változásokkal.
  Számunkra ilyen az ideális partner, akinek van küldetése, stratégiája, emberközpontú szemlélete. Középtávú céljaink hasonlósága miatt jól tudunk együtt gondolkodni és egyre több közös sikert érünk el.”

  Kardos László, kompozit alkusz értékesítési főosztályvezető
  Kardos László, kompozit alkusz értékesítési főosztályvezető

  Signál

 • "A Cash Flow Holding Zrt. az egyik legfontosabb  partnerünk. Vállalataink együtt növekednek és fejlődnek  már több, mint öt éve. Ez nem csak egy parallel fejlődés, hanem példás együttműködésben érjük évről évre növekvő üzleti sikereinket. Közösen kidolgozott megoldásokkal segítjük ügyfeleinket a  pénzügyi jövőjük felépítésében. Ennek sikerességét bizonyítja, hogy közös ügyfeleink idáig mintegy egy milliárd forintot takarítottak meg, fektettek be, illetve fordítottak családjuk biztosítási védelmére.

  Nagy öröm látni, hogy Cash Flow jól felkészült munkatársai profi módon szolgálják ki ügyfeleinket, és mindent megtesznek azok elégedettségéért. Ehhez a munkához kívánok kitartást, jó egészséget és nagyon sok sikert a Cash Flow Holding Zrt. minden munkatársának!"

  Kocsi Gábor, Alternatív Értékesítési Igazgató
  Kocsi Gábor, Alternatív Értékesítési Igazgató

  CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

 • "Közös érdekek és közös út! Emlékezetes számomra a Cash Flow Holding Zrt-vel való első találkozásom. Nem mindenben értettünk egyet szakmailag, de a kölcsönös szimpátia és a korrektség mindig is jellemezte kapcsolatunkat. Megtaláltuk közös, sikeres utunkat is, mely ugyanazon elveken alapul: szakértelem, szorgalom, elkötelezettség és ügyfélközpontúság. A magyar biztosítási piac az elmúlt időben rengeteg változáson ment keresztül, és ezen változásokkal nem minden cég tudott megbirkózni.  A Cash Flow-ban egy nagyon stabil, a nehézségeket konstruktívan áthidaló,  partnerséget komolyan vevő közvetítőt ismertem meg, akik értéket teremtenek az ügyfelek és ezáltal a biztosítási piac részére.  Idővel nem csupán partnerekké, hanem szövetségesekké váltunk, hiszen számíthatunk egymásra: azonos elvek alapján, azonos nyelvet beszélve működünk.
   
  Köszönet az eddig együtt töltött időért!
  A Cash Flow Holding Zrt-vel hosszú távú, stabil együttműködésre törekszünk a jövőben is."

  Vincze Géza
  Vincze Géza

  Aegon