fbpx
 

Privát egészségügy

Széleskörű ellátást biztosít

Tovább »
Privát egészségügy

A Cash Flow Holding Zrt. olyan egészségcsomagot állítanak össze ön és az alkalmazottai számára, mely a megelőző szűrővizsgálatoktól az egynapos sebészeti beavatkozásokon és nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokon túl a 2 millió eurós világszínvonalú szakmai specialistákig fedezi az ön egészségügyi ellátását.

Önnek mi jutna eszébe először, ha valamilyen betegséget diagnosztizálnak önnél vagy családjánál?

Biztos?

Ha a következő kérdések közül mindegyikre igen a válasza, nem kell felkeresnie minket?

  • Minden képalkotó diagnosztikai vizsgálatot el tud végeztetni 5 napon belül?
  • Van olyan orvosa, akit a nap 24 órájában felhívhat problémájával, kérdéseivel?
  • Egy betegség diagnosztizálása esetén azonnal kérhet második orvosi szakvéleményt?
  • Kritikus betegség (rák, stroke, szív-érrendszer) esetén a zsebében van az az összeg, amivel gyorsíthatja a diagnosztizálási, gyógyulási
    folyamatot?
  • Amennyiben rendelkezik a megfelelő összeggel, tudja, hogy melyik orvos az, aki kifejezetten ennek a betegségnek a specialistája?
  • Amennyiben ismeri a szakembert, lehetősége van azonnali műtétre?
  • Amennyiben az orvos „ráér”, vállalja a műtétet, ehhez megvannak a megfelelő eszközei?

A Cash Flow Holding Zrt. VIP egészség csomagja biztosítja ön, alkalmazottai és családja számára azt, hogy az ország legjobb magánorvosi szolgáltatóinál sorban állás nélkül vegye igénybe a járóbeteg ellátást, illetve az erre épülő nagyértékű diagnosztikai vizsgálatokat, szükség esetén az egynapos sebészeti beavatkozást.

A világ szakmailag elismert legjobb orvosai szolgáltassanak második orvosi szakvéleményt bármely betegségre, és adjanak kezelési javaslatot.

Önnek lehetősége nyílik arra, hogy elérhető díjért a világ bármely pontján a legjobb szakorvosok egyikével gyógyíttassa magát.

Az, hogy ezt adó- és járulékmentesen megteheti és még költségként is elszámolhatja, már csak egy kis pluszt, amit érdemes kihasználni.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.