fbpx

Munkatársaink

Szilágyiné Gyepes Margit

Szilágyiné Gyepes Margit

Vezérigazgató

Lelkemet, szívemet teszem a cégembe, mert tudom, hogy a szeretet nagy kohéziós erő! Több pénzt forgatok vissza, mint szokás, mert egy több mint száz fős közösséget csak egy hatékony, innovatív munkahely tarthat össze!
Mindenkinek, aki érdemes rá, minden segítséget megadok a szakmai fejlődéshez, a magas jövedelem eléréshez!

Kocsis Miklós

Kocsis Miklós

Oktatási igazgató

Műszaki tanárként kezdtem a pályafutásomat, majd az oktatói tevékenységet a biztosítási szektorban folytattam és ennek már 26 éve.
A Cash Flow Holding Zrt. Akadémiáját a Tulajdonosokkal közösen hoztuk létre, amit azóta is vezetek. Feladatom a piaci partnerek, termékek és szolgáltatások szűrése, elemzése, portfólióba helyezése és összehasonlító programok készítése. A szakmabelieknek a változások folyamatos nyomon követésével teremtek értéket. Akadémiánknak köszönhetően a Kezdő Kollégákat is hatékonyan integráljuk az alkusz szakmába.
Rendezvényeinken a Borlovagi címem garancia a minőségi hangulat megteremtésére.

Hamar Attila

Hamar Attila

Call Center vezető, független alkusz

Nálunk mindig van elég tárgyalás, mert Kollégáink a Call Centertől is kapnak időpontokat. Hosszú évek munkájával igazi sikertörténetté nőttük ki magunkat, hiszen szerződéseink több mint 50%-a Call Centeres időpontokból jön létre. Ami még büszkeséggel tölt el, hogy évek óta a vagyonbiztosítási üzlet szerzésben bajnok vagyok. Komolyságom mellett rendezvényeinken megismerheted a „Party-arcomat” is.

Vizmathy László

Vizmathy László

Lead generáló üzletágvezető

A szakmát Magyarország piacvezető biztosító társaságánál kezdtem, ahol évről-évre a legjobbak között teljesítettem. Ügyfélközpontú gondolkodásom szakmailag egy magasabb szintre lépést követelt, így lettem gyermekem Édesanyjával közösen a Cash Flow alapító tagja. Fontos számomra az innováció, a minőség és az emberség, ezért is vállaltam szívesen a Lead-generáló üzletág menedzselését. Feladatunk a minél több minőségi ügyfélkapcsolat feltárása, mellyel címanyagot biztosítunk Kollégáinknak. Ünnepi rendezvényeinken humoros előadásokat rendezek és még a Télapó is én vagyok.

Haraszti Béla

Haraszti Béla

Lakossági üzletágvezető

2006-óta dolgozom a pénzügyi piacon, kezdetben az ING tanácsadójaként, majd üzleti igazgatójaként. Rendelkezem a munkámhoz szükséges összes akkreditációval, valamint tagja vagyok a minősített befektetési tanácsadók magyarországi csoportjának. 2013-ban lettem a Cash Flow Holding Zrt. munkatársa, mint mentor és vállalati szakreferens. Elkötelezett vagyok az ügyfelek korrekt tájékoztatása iránt, valamint a pénzügyi döntések meghozatalának támogatásában.

Miért jobb Önnek egy alkusz, mint egy ügynök?

Érdekel »
Kérdezze szakértőinket

Kérdezze szakértőinket

20 vállalati specialistával dolgozunk együtt, ők mind saját területük neves képviselői. Profi jogászokról, közgazdászokról van szó, akik tanácsadógárdát alkotva segítik munkánkat.

Ismerje meg szakértőinket, kérdezzen »
Kérdezze szakértőinket

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.