fbpx

Miért jobb Önnek egy alkusz, mint egy ügynök?

Milyen előnyöm származik abból, ha alkusszal kötök szerződést?

Az alkusz az egyetlen független biztosításközvetítő Magyarországon.

 

Független közvetítő, ami azt jelenti, hogy az összes hazai biztosítóval, bankkal, befektetési szolgáltatóval kapcsolatban áll, ugyanakkor egyik felé sincs elkötelezve, így tudja Önt igényeiknek megfelelően kiszolgálni.

 

A Cash Flow Holding Zrt. alkusza mindezen kívül a pénzügyi tervezés mentén dolgozik. Pénzügyi tervezéssel, az igényeken alapuló, szakmailag megalapozott pénzügyi döntések meghozatalában segít, hogy Ön hosszú távon elégedett legyen a választott szolgáltatásokkal!

Mi a különbség az alkusz és a biztosítási ügynök között?

Az alkusz Önt képviselve, Ön helyett, az Ön megbízásából jár el a biztosítók, bankok, befektetési szolgáltatók felé, így időt, pénzt spórol meg Önnek! Az alkusz szűri a pénzügyi szolgáltatók piacát! A Cash Flow alkusza az összes hazai biztosítóhoz közvetítheti Önt, de csak azoknak a szolgáltatásait ajánlja, akik megfelelnek az Ön elvárásainak, igényeinek!

 

Jogi szempontból az ügynök a biztosító megbízásából jár el, míg az alkusz az ügyfelet képviseli. A biztosító ügynöke elsősorban termékértékesítő, hisz neki az a feladata, hogy a megbízója termékét eladja. Felelősséggel nem tartozik munkája és az ajánlott termék szolgáltatása iránt.

 

Az alkusz ügyfele oldalán áll, ügyfele megbízása alapján jár el, megkeresi és elemzi ügyfele igényére az aktuálisan legjobb megoldásokat, prezentálja őket és segít a választásban. Az alkusz rendelkezik az általa közvetített szolgáltatások pontos, alapos ismeretével is.

 

Az alkusz felelősséggel tartozik munkájáért, tanácsaiért.

 

 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.