fbpx
 

Megtakarításos életbiztosítás

Magas hozammal

Szeretném megtudni a részleteket »
Megtakarításos életbiztosítás

A banki kamatoknál jóval magasabb hozam

A befektetéshez kötött életbiztosítások egy konstrukcióban nyújtanak életbiztosítási védelmet, emellett a banki kamatoknál jóval magasabb hozam elérésének lehetőségét kínálják.

A Unit-Linked szó negatív visszhangja ellenére ma már a befektetési piac egyik legbiztonságosabb formájának tudhatjuk az ilyen termékeket.

A megtakarításoknál elvárható előnyök mindegyikével rendelkezik, függetlenül attól, mely biztosítótársaság termékéről beszélünk:

1. Alakíthatóság

Az ügyfél által befizetett összegek a biztosító kínálatából (szakember segítségével) választott befektetési alapokban kerülnek elhelyezésre, rendszerint valamilyen árfolyamfigyelő funkció ellenőrzése mellett.

Míg az ügyfél a szerződés tartama alatt bármikor változtathat befektetési portfólióján, úgy a változásokhoz igazodva automatikus árfolyamfigyelés segítségével érhetünk el magasabb hozamokat a legminimálisabb kockázat mellett.

Megtakarításos életbiztosítás

2. Rugalmasság

A rendszeres (havi, negyedéves, féléves, éves) befizetések bizonyos idő eltelte után szüneteltethetők, csökkenthetők, emelhetők.
Minden befektetési életbiztosítási termék tartalmaz eseti befizetési lehetőséget, biztosítva ezzel azt, hogy félretett pénzünk egy részéhez bármikor hozzáférhessünk.

3. Biztosítási védelem

Terméktől függően építhetünk be személyre szabott védelmet arra vonatkozóan, hogy nekünk, biztosítottaknak előre nem látható probléma esetén se az anyagiak határozzák meg a jövőnket.

Nem elhanyagolható szempont, hogy ezen konstrukciók nagy részében kockázat elbírálás nélkül a 0. naptól helyt áll a biztosító.
/minden biztosítási termék költségmutatója nyilvános: www.mabisz.hu

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Miért a Cash Flow-t válasszam?

Amikor ügyfél központúságáról beszélünk, alapvető követelmény a személyre szabott igényfelmérés. A Cash Flow Navigátor segítségével tanácsadóink céljainkat összehangolják lehetőségeinkkel. A Magyarországon elérhető összes biztosító ajánlatát hasonlítják össze, sorrendet állítva olyan szempontok szerint, melyek az ön számára a legfontosabbak.

Minőségi mutatóink lehetővé teszik számunkra azt, hogy a biztosítói szolgáltatások mellett díjmentes beépített védelemmel, szerződésben garantált extra hozammal díjazzuk hűséges ügyfeleinket.

Bizonyára hallott a privát banki szolgáltatásokról, melyeket a 60 millió Ft-ot meghaladó számlával rendelkező ügyfelek vehetnek igénybe. A Cash Flow Holding Zrt. szerződésben biztosítja megtakarítása kezelését az első Ft-tól díjmentesen.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.