fbpx
 

Lakásbiztosítás

Tartsa biztonságban értékeit

Szeretnék biztosítást kötni »
Lakásbiztosítás

Van lakásbiztosítása, de mire is fizet?

A magyar otthonok 78 %-a rendelkezik valamilyen lakásbiztosítással.

Ez az adat kiválóan tükrözi, hogy mennyire fontos számunkra, házunk, lakásunk, melynek megteremtése sokszor egy élet munkája, biztonságban legyen. De valóban biztonságban van? Megfelel az ajtóm, ablakom a biztosító betörésvédelmi előírásainak, vagy feleslegesen fizetek?

Megkapom a nekem szükséges összes szolgáltatást a legjobb áron, vagy kár esetén derül ki, hogy pont erre nem fizet a biztosító? A biztosítási üzletkötőm rendszeresen megvizsgálja szerződésemet, vagy a szerződéskötéskor láttam utoljára?

A Cash Flow Holding Zrt. szakértő munkatársai hivatásuknak tekintik, hogy ügyfeleik számára az otthonbiztosítás valóban a biztonságot nyújtsa. Valóban független alkuszként az összes hazai biztosító kínálatából segítenek kiválasztani ügyfeleinknek a legjobb biztosítást a legjobb áron.

Felmérik otthonának betörésvédelmi állapotát, szükség esetén javaslatot tesznek annak kialakítására. Segítenek a kárbejelentések megfogalmazásában, benyújtásában.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Otthonbiztosítás igényeseknek

A hazai otthonbiztosítások többségét 5-10 éve kötötték, így a bennük lévő szolgáltatások nem fedezik a mai elvárásokat.

Gondoljunk csak adathordozóink biztonságára, kutyánk orvosi ellátásának költségeire, egy csőtöréskor elfolyt víz költségére, mely sokszor többe kerül, mint a sérült csővezeték cseréje.

Hobby eszközeink megsemmisülése, egy értékes családi hangszer sérülése, bár nem veszélyezteti létbiztonságunkat, mégis érzékenyen érint. Védenünk kell gyűjteményeinket, a családi ékszereket, egyéb értéktárgyainkat is, de gondolhatunk akár az egyedileg beépített szauna kabin biztosítására is.

Értékeink különbözőek, így a biztosításunk sem lehet tucatáru. Szakértő kollégáink ügyfeleink egyedi igényeinek maximális figyelembevételével alakítják ki az elvárt biztosítási védelmet, maximális diszkrécióval kezelve partnereink tulajdoni helyzetét.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Miért a Cash Flow-t válasszam?

Minden biztosítási ügynök a saját cége termékeit dicséri, mert ez a feladata. Sok alkuszcég leegyszerűsíti munkáját néhány csomagterméket kínálva ügyfeleinek.

Mi hosszú távra tervezünk ügyfeleinkkel, ezért felmérve igényeiket és anyagi lehetőségeiket a legjobb ár-érték arányú biztosítási szolgáltatást nyújtjuk számukra.

Szakértőink kár esetén sem hagyják magára Önt, segítenek a megfelelő kárbejelentésben. Tegyen egy próbát, érezze a különbséget!

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.