fbpx
Családbarát

Tudta?

15-20M Ft

Ennyibe kerül egy gyermek felnevelése

1.200 óra

Ennyi óra szükséges egy középfokú nyelvvizsgához

1.200.000

Ennyi forintba is kerülhet a nyelvtanár

2020-tól

Ekkortól csak középfokú nyelvvizsgával lehet felvételizni a felsőoktatásba

Drága gyermekeinkdraga_gyermekeink

Minden értelmében igaz állítás. Születésüktől óvjuk, védjük Őket, a legjobb életet akarjuk nekik biztosítani. Egy kisebb budapesti lakás árába kerül egy gyermek felnevelése és elindítása az önálló életben. Az étkezés, ruházkodás, közlekedés, különórák, szórakozás fedezése havi szinten jelent anyagi terhet.

Azonban egy gyermekünknek szánt, valóban értékes diploma megszerzése, egy önálló vállalkozás beindítása, egy saját első lakáshoz, vagy albérlethez való hozzájárulás, egy álomesküvő olyan komoly kiadás, mely minden szülő életében bekövetkezik. Nem mindegy, hogy 10-15 évig készülünk rá, vagy a „most kell” nyomásának engedve jelzáloghitelre kényszerülünk. Nehéz feladat eligazodni a rengeteg lehetséges előgondoskodási forma között, érdemes hát független tanácsadóra bízni a feladatot.

 

Mindig melletted leszek

Felelősséget vállalni azért, hogy megteremtsük gyermekünknek mindent, amire szüksége van, embert próbáló feladat. Értük dolgozunk, vállalunk adott esetben plusz munkát, mert azt akarjuk, hogy mindig számíthassanak ránk.

A magyar családok többségében mindkét szülő jövedelme szükséges a fenntartható, napi életvitelhez, ezért elengedhetetlen, hogy felkészüljünk arra az esetre, ha bármelyik szülő elvesztené munkaképességét, akár egy baleset következtében, akár egészségi állapota megromlása miatt. Lakásunk, autónk biztosítása szinte magától értetődő döntés, mert féltjük nehezen megszerzett értékeinket. Saját kockázatainkat valamiért mégsem biztosítjuk.

Tegye fel magának a kérdést, mi a fontosabb gyermekem, családom számára: az autóm, vagy a munkaképességem? Ha válasza megszületett, független tanácsadónk segíti Önt abban, hogy nyugodtan mondhassa gyermekének: Mindig melletted leszek.

Miért a Cash Flow-t válasszam?

Pénzintézetektől független, szakértő munkatársaink minden esetben az Ön egyedi igényeit, és lehetőségeit figyelembe véve keresik meg az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Kollégáink évente mintegy száz-százötven órás képzésben vesznek részt, hogy kimagasló szaktudásukat fenntartsák.

Hosszú távú, kiszámítható bizalmi kapcsolatot építünk ügyfeleinkkel. Munkánk minőségéről rendszeresen visszajelzést kérünk partnereinktől, és ezek alapján, ha szükséges javítjuk folyamatainkat.

Családbarát megoldások, családbarát cégtől!

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.