fbpx
 

Felelősségi kockázatok kezelése

Alkalmazottja is követhet el hibát

Tovább »
Felelősségi kockázatok kezelése

Ne kockáztassa cége fizetőképességét, jó hírét!

Bármely cég működésének biztonságát alapjaiban rengeti meg egy akár több tízmilliós felelősségi kártérítési igény. A legnagyobb körültekintés mellett is elfordul súlyos kimenetelű munkahelyi baleset. Dolgozója is követhet el hibákat terméke előállítása, szolgáltatása teljesítése közben.

Az így keletkező, a megrendelőt érintő dologi, pénzügyi károkért minden esetben a munkáltatót, fővállalkozót vonják felelősségre. Szakértő munkatársunk egy átfogó elemzést követően segít Önnek felkészülni a felelősségi károk kivédésére.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Miért pont a Cash Flow szakértő munkatársaihoz forduljak?

Ma már természetes, hogy egészségügyi problémánkkal szakorvoshoz, jogi problémánkkal a területre specializálódott jogászhoz fordulunk. A Cash Flow Holding Zrt. –nél négy munkatárs kiemelt szakterülete a felelősségi károk kivédése. Folyamatosan követik a szakterületükhöz tartozó törvényi és piaci változásokat. Kimagasló felkészültségükkel segítenek Önnek azonosítani az egyes felelősségi kártípusokat, megállapítani a feltétlenül szükséges kárszolgáltatási limiteket, kiválasztani a leghatékonyabb védelmi megoldásokat a legkedvezőbb áron.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Szakmai felelősségi károk

Az elmúlt 10 évben megsokszorozódott a szakmai tevékenységekhez kapcsolódó kártérítési perek száma, a kártérítési igények összege.

Kormány és miniszteri rendeletek folyamatosan változó sokasága írja elő, hogy egyes tevékenységek végzésének engedélyezéséhez milyen szolgáltatásokkal és limitekkel rendelkező felelősségbiztosítás szükséges.

A szinte naponkénti változások hatására gyakran előfordul, hogy a meglévő szakmai felelősségbiztosítási szerződések már nem felelnek meg az aktuális előírásoknak.

Ez adott esetben akár kamarai tagságból, szaknévsorból való kizárást is vonhat maga után.

Szakértő munkatársaink segítséget nyújtanak felelősségbiztosítási szerződései szükséges aktualizálásában, az aktuális előírásoknak megfelelő szolgáltatásokat, kártérítési limiteket nyújtó szerződések előkészítésében, megkötésében.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.