fbpx
 

Egészség- és balesetbiztosítás

Az egészség a legfontosabb

Érdekel az egészség- és balesetbiztosítás »
Egészség- és balesetbiztosítás

Előzze meg a bajt!

Gyakran halljuk ezeket a mondatokat:

  • „az a legfontosabb, hogy egészséges legyen”
  • „addig jó, míg egészségesek vagyunk”
  • „az emberek könyörögnek egészségért az isteneknek. hogy ők maguk is befolyással bírnak rá, nem tudják” – Hérakleitos

Amikor egészségbiztosításról beszélünk, a legtöbb esetben az jut eszünkbe, hogy kapunk egy előre meghatározott összeget abban az esetben, ha előre nem látható baleset vagy betegség ér minket.

Valóban enyhíti fájdalmunkat az, amikor kritikus helyzetekben nem kell az anyagiakra gondolnunk. De valóban csak akkor vagyunk jogosultak a támogatásra, amikor bekövetkezett a probléma?

 

Egészség- és balesetbiztosítás

A magyar biztosítási piac az elmúlt évtizedek statisztikái és tapasztalatai alapján olyan termékeket kínál ügyfeleinek, melyek a magánorvosi járóbeteg ellátástól kezdve a nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokon át a világ legjobb specialistáit teszi elérhető áron elérhetővé az egész család számára. Természetesen emellett az anyagi biztonságot is garantálja.

A Cash Flow Holding Zrt. feladata e széleskörű paletta feltérképezése figyelembe véve a szolgáltatások minőségét, személyre szabottságát, elérhetőségét, szakmai alapjait.

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítások alapköve az idő.

Szeretnék többet tudni, tanácsadót kérek

Tanácsadót kérek »

Miért a Cash Flow-t válasszam?

Minden biztosítási ügynök a saját cége termékeit dicséri, mert ez a feladata. Sok alkuszcég leegyszerűsíti munkáját néhány csomagterméket kínálva ügyfeleinek.

Mi hosszú távra tervezünk ügyfeleinkkel, ezért felmérve igényeiket és anyagi lehetőségeiket a legjobb ár-érték arányú biztosítási szolgáltatást nyújtjuk számukra.

Szakértőink kár esetén sem hagyják magára Önt, segítenek a megfelelő kárbejelentésben. Tegyen egy próbát, érezze a különbséget!

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.