fbpx
 

Személyre szabott

Egészségvédelem

Szeretnék többet megtudni »
Személyre szabott

Megdöbbentő számok az egészségügyi ellátásról

43 nap

Ennyi napot kell várni egy mandulaműtétre

56 nap 

Ennyi napot kell várni egy epekövesség miatti feltárásra

338 nap

Ennyi napot kell várni egy térdprotézis műtétre

598 nap

Ennyi napot kell várni egy szívbillentyű beültetésre

Térdprotézis műtét 338 napegeszseg_terdprotezis

Egy térdprotézis műtét még nem jelent életmentő beavatkozást. Egy térdprotézis műtétre lehet várni éveket, feltételezve természetesen, hogy jó előre észleltük a problémánkat, s nem abban a fázisban vagyunk, amikor a fájdalmainkat is csillapítanunk kell minden nap.

Egy térdprotézis műtétre jogosult beteg nem sok lehetőség közül választhat.

A probléma alapja valójában az, hogy bizonyos fokozatnál már minden apró mozdulat megviseli a testünket, nem beszélve arról, ha fizikai munkát végzünk.

Természetesen kihasználhatjuk a táppénz lehetőségét, s élhetünk a fizetésünk 60%-ából. Mindakkor természetesen, ha ez az összeg nem haladja meg a napi 8.500 Ft-ot

Szívbillentyű műtét 598 nap

Mi történik ez alatt?

A panaszok a szívelégtelenség tüneteivel megegyező szubjektív panaszok, tehát nehézlégzés, légszomj, mellkasi fájdalom, ritmuszavar érzése, kifáradás, általános gyengeségérzés, szédülés, eszméletvesztés stb. 598 nap.

A leggyakoribb típusok esetén a könnyű fizikai terhelés is panaszokat okoz. 598 nap.

privat_egeszsegugyMit tehetünk, ha szeretnénk megelőzni?

A magyar biztosítási piac az elmúlt évtizedek statisztikái és tapasztalatai alapján olyan termékeket kínál ügyfeleinek, melyek a magán orvosi járó beteg ellátástól kezdve a nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokon át a világ legjobb specialistáit teszi elérhetővé az egész család számára. Természetesen emellett az anyagi biztonságot is garantálja.

A Cash Flow Holding Zrt. feladata e széleskörű paletta feltérképezése, figyelembe véve a szolgáltatások minőségét, személyre szabottságát, elérhetőségét, szakmai alapjait.


Miért a Cash Flow Holding?

Természetesen itt is, mint bármely egyéb biztosításnál a szerződésben komoly feltételekkel védi magát minden egyes biztosító. Ezeket érdemes átolvasni, annak ellenére, hogy java részt 100 oldalnál nem rövidebb dokumentumokkal állunk szemben.

A Cash Flow Holding Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a piacon elérhető kínálatból, minőségi szempontból leginkább megfelelő, elérhető árú, minden tekintetben személyre szabott egészségvédelmet helyezzen előtérbe.

Beszéljünk róla ma.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaink iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapunkat. A megadott elérhetőségei egyikén kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.
Kérje szakértőnket!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt.