CMC Déli Klinika

Bemutatkozik új partnerünk: a CMC Déli Klinika!

A klinikáról

A Semmelweis Egyetem akkreditált oktató központja
Szolgáltatásaik fókuszában magas szakmai színvonalú, empatikus, komplex és gyors ellátás áll. A hatékony gyógyítást magasan képzett, emberközpontú, elhivatott személyzetük biztosítja, akik Pácienseik állapotának részletes felmérését, problémáinak megértését helyezik előtérbe a személyre szabott gyógyítás jegyében. Minden egészségügyi tevékenységüket védjegyzett szakmai programunk a komplex, precíziós orvoslás irányelvei és protokolljai alapján végezzük.

A klinika 54 szakágban tudja ellátni pácienseit:

Mit jelent a komplex, precíziós orvoslás?

A hagyományos gyógyítás során az orvosok egy adott betegség diagnosztikája és kezelése során az évszázadok alatt felhalmozódott klinikai tapasztalatokat, megfigyeléseket alkalmazzák (bizonyítékokon, evidenciákon alapuló orvoslás), így a kezelések általában nem specifikusak, inkább uniformizáltak, azaz a betegek eltérő terápiás válaszát a hagyományos gyógyítás nem igazán veszi figyelembe.
precíziós orvoslás áttörést jelent a diagnosztikában és a terápiában, hiszen az alkalmazott módszerek sokkal pontosabbak, a klinikai tapasztalatok, az evidenciák mellett mérhető, molekuláris, genetikai és biológiai jelzőanyagok is segítik a pontos diagnózis felállítását és a gyógyítást. A precíziós medicina a Páciens genetikai profilját, a rá ható környezeti tényezőket valamint betegségének egyedi jellemzőit is figyelembe véve választja ki a számára optimális kivizsgálást és kezelést.

Ne fizessen minden vizsgálatért külön!
Igényeljen éves kártyát!

Zafír Kártya

 • Teljes körű ambuláns szakellátás és/vagy írásbeli szakvéleményezés a CMC Déli Klinikán 54 szakterületen a legmodernebb orvosi műszerekkel, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező orvos szakértőkkel! (Éves limit: 5 szakorvosi és/vagy diagnosztikai vizsgálat és/vagy szakvéleményezés/év)
 • Magyarországon elsőként! speciális betegség megelőző és szűrőprogramot, azaz részletes – különböző laboratóriumi és komplex, precíziós diagnosztikai vizsgálatokkal kiegészített – állapotfelmérést követően személyre szabott, integrált rizikóelemzést és egészségtervet
 • Ambuláns injekciós, infúziós kezeléseket valamint a szükséges védőoltások beadását
 • Zafír klubtagjaink igénybe vehetik specializált orvosi beteg-management szolgáltatásainkat
149 900 Ft-tól

Smaragd Kártya

 • eljes körű ambuláns szakellátás és/vagy írásbeli szakvéleményezés a CMC Déli Klinikán 54 szakterületen a legmodernebb orvosi műszerekkel, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező orvos szakértőkkel! (Éves limit: 12 szakorvosi és/vagy diagnosztikai vizsgálat és/vagy szakvéleményezés/év)
 • Magyarországon elsőként! speciális betegség megelőző és szűrőprogram, azaz részletes – különböző laboratóriumi és komplex, precíziós diagnosztikai vizsgálatokkal kiegészített – állapotfelmérést követően személyre szabott, integrált rizikóelemzést és egészségterv
 • Ambuláns injekciós, infúziós kezelések valamint a szükséges védőoltások beadása
 • Specializált orvosi beteg-management és VIP LOUNGE szolgáltatások
274 900 Ft-tól

Gyémánt Kártya

 • Teljes körű ambuláns szakellátás és/vagy írásbeli szakvéleményezés a CMC Déli Klinikán 54 szakterületen a legmodernebb orvosi műszerekkel, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező orvos szakértőkkel! (Éves limit: 20 szakorvosi és/vagy diagnosztikai vizsgálat és/vagy szakvéleményezés/év)
 • Magyarországon elsőként! speciális betegség megelőző és szűrőprogram, azaz részletes – különböző laboratóriumi és komplex, precíziós diagnosztikai vizsgálatokkal kiegészített – állapotfelmérést követően személyre szabott, integrált rizikóelemzést és egészségterv 
 • Ambuláns injekciós, infúziós kezelések valamint a szükséges védőoltások beadása 
 • Specializált orvosi beteg-management 
 • VIP szakértői vizsgálat és konzultáció a VIP LOUNGE nyújtotta kényelemmel és előnyökkel
699 900 Ft-tól

Az eltérő kockázatok másféle megközelítést igényelnek!
Egyedi, kiegészített “PLUSZ” csomagok 55 éves kor fölött!


Felkeltettük az érdeklődését? Töltse ki űrlapunkat!